tectake 401674 vízálló felpattanó sátor - kék/narancssárga

tectake 401674 vízálló felpattanó sátor - kék/narancssárga

24 300 Ft

Ajánlataink a termékre

 

tectake 401674 vízálló felpattanó sátor - kék/narancssárga

24 300 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
tectake.hu
Termékleírás
Mutatós és praktikus sátor rövid utazásokhoz, nyaraláshoz, kempingezésnél rengeteg helyet biztosít két ember kényelmes alvásához. A sátor POP-UP funkciójának köszönhetően pár másodperc alatt felállítható, elég a levegőbe dobni! A szúnyogháló védi Önt a behatoló rovaroktól. Az integrált üvegszálas rudak a kívánt helyen tartják a sátrat a használat teljes időtartama alatt. 30+ UV védelemmel rendelkező bevonatú sátor Vízálló, a vízoszlop magassága 1500 mm.

ELŐNYÖK
2 személyes sátor
Vízálló
Beépített szúnyogháló
Egyszerű felállítás a POP-UP funkciónak köszönhetően
Vízálló padló
Rögzítő huzalokat és karókat tartalmaz
Praktikus védőburkolattal
Alacsony tömeg
szín: kék/narancssárga
műszaki adatok
Vízoszlop 1500 mm / cm2
Teljes méretek (H x SZ x MA): 215 x 117 x 98 cm
Belső méretei (H x SZ x MA): kb 209 x 110 x 95 cm
Csomagolás nagysága: (Ø x M): kb. 69 x 4 cm
Tömege: kb. 1,5 kg
Anyaga: 100% poliészter / üvegszál
UV szűrés 30+

CSOMAGOLÁS TARTALMA
1 POP-UP sátor
1 hordozó táska fülekkel
8 karó
4 rögzítő huzal
1 Illusztrált útmutató

ÉRTESÍTÉS
Mit jelent a "vízoszlop" kifejezés?

Tisztán elképzelhető, hogy egy 2000 mm-es vízoszlop értékű anyag csak akkor válik vízzáróvá, ha ezen az anyagon a víz 2 méter magas. A természetben természetesen nincs 2 méter magas vízoszlopos sátor, így egy ilyen magas érték elsőre nem tűnik szükségesnek. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy amikor esik az eső vagy erős vihar van, vízcseppeket nyomnak a sátor falaihoz, gyorsan kiderül, hogy az ilyen értékek nem túlzások. A vízállósági vizsgálatokat vízoszlopokkal végzik. A magasságú hengert egy szövetdarabra helyezzük, és vízzel megtöltjük. A vízoszlop specifikációja az az érték, amelyig víz nem hatol be a szövetbe. A DIN szabvány szerint az 1300 mm vagy annál nagyobb érték vízállónak minősül. A szélnek is kitett esőkabátok vagy sátrak esetében azonban ez az érték is túl alacsony lehet. Egy 3000 mm -es vízoszlop elegendő esőkabátokhoz és sátrakhoz.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.